Kontorsstädning i Stockholm

En rent och snyggt kontor skapar en trivsam miljö för arbete. En kontorsstädning hjälper företaget att vara organiserat och handlar mycket om de anställdas trevnad. En kontorsstädning i Stockholm är en av de tjänster som Städgruppen i Vaxholm AB har stor erfarenhet av och vi fokuserar mycket på att våra kunder ska vara nöjda. Kvalité är viktigt för oss och därför erbjuder vi även en kvalitetsgaranti.

De flesta kontor i Stockholm är unika på sitt sätt och därför gör vi en individuell utvärdering av just ert kontor. För att få en offert för en kontorsstädning så behöver vi en intresseanmälan som hjälper oss att sammanställa en kostnad utifrån hur du beskriver ditt kontor i form av storlek och önskemål. I intresseanmälan vill vi veta hur stort kontoret är i kvadratmeter, hur många rum det är och hur ofta ni vill få det städat. Vi ser det som extra viktigt att ni får svar så fort som möjligt och vanligtvis är offerten klar redan samma dag.

  • Kontorstädning
  • 450:-
    Från
  • Priser inkluderar moms med 25%

Rättvisa priser

Att välja en städfirma för sitt kontor handlar mycket om tillit och om att känna sig trygg med sitt val. Vi jobbar alltid med att ge en rättvis utvärdering och vi utför alltid en provstädning innan exakt tidsuppskattning kan ges. Detta för att kunden ska vara nöjd med sitt val och känna att vi erbjuder rättvisa tjänster.

Nöjd kundgaranti

Vi vill att kunden alltid ska vara nöjd och vi erbjuder därför en 3-dagars garanti som kunden kan utnyttja om den inte skulle bi nöjd. Distans är inget hinder och vi tar därför inte ut någon resekostnad när vi åker inom Stockholm vid ett arbete på minst 3 timmar/städtillfälle. Vi jobbar både på vardagar och helger.