Hemstädning i Stockholm

Hemmet är något vi på Städgruppen i Vaxholm AB värderar högt. Eftersom de flesta mår bättre av att komma hem till, och vistas i, en skinande ren bostad är bra hemstädning något vi tar seriöst. Grundlig städning av hela hemmet tar lite tid och har man ett hektiskt liv med heltidsarbete eller studier och dessutom kvällsaktiviteter, träning och så vidare kan det ibland kännas svårt och stressigt att få tid för hemstädningen.

  • Hemmstädning
  • 450:-
    Från
  • Priser inkluderar moms med 25%
  • RUT avdrag

Vi anpassar oss efter kundens behov och önskemål

Vi erbjuder hemstädning i Stockholm för alla typer av bostäder och vi anpassar oss helt efter varje kunds enskilda önskemål. Hos oss kan du beställa regelbunden städning efter ditt egna schema. Vi hjälper självklart också till med fönsterputs, tvätt och strykning av kläder eller liknande.

Oavsett om man önskar löpande veckostädning eller endast vill ha städhjälp vid speciella tillfällen erbjuder vi ett pris på 300 kronor i timmen, inklusive moms. Efter skattereduktionen hamnar timpriset på 150 kronor i timmen, inklusive moms. Bokar ni löpande hemstädning varannan vecka, i minimum tre timmar per tillfälle, så tar vi heller inte ut någon inställelseavgift.

Att boka in löpande hemstädning innebär självklart inte att man på något sätt binder upp sig på ett abonnemang med uppsägningstid. Även vid regelbunden veckostädning kan du självklart boka av en städning eller boka på ett extra städtillfälle vid behov. Självfallet är det dessutom alltid samma städpersonal som tar hand om städningen av er bostad.

Hur lång tid tar en normal hemstädning

En 1 rums lägenhet på ca: 37 m2 tar normalt 1,5 timmar – Pris efter skatteavdrag 225 kr inkl.moms
En 2 rums lägenhet på ca: 50 m2 tar normalt 2 timmar – Pris efter skatteavdrag 300 kr inkl.moms
En 3 rums lägenhet på ca: 78 m2 tar normalt 3 timmar – Pris efter skatteavdrag 450 kr inkl.moms
En 4 rums lägenhet på ca: 90 m2 tar normalt 4 timmar – Pris efter skatteavdrag 600 kr inkl.moms
Ett hus på ca: 150 m2 tar normalt 5 timmar – Pris efter skatteavdrag 750 kr inkl.moms

Trygghetsgaranti till alla våra kunder

Via Trygg-Hansa har vi en fullständig ansvarsförsäkring och vår trygghetsgaranti innebär att vi tar fullt ansvar för er bostad under tiden vi är hos er och städar. All vår personal är professionella, erfarna och har dessutom tystnadsplikt.
Unna dig lyxen av att komma hem till ett rent och färdigstädat hem!